Jump to content
Invision Board France
  • 0
Sign in to follow this  
selor

4.4 Disparition Icones

Question

selor

Bonjour

j'ai mis a jour mon HtAccess pour rediriger les url du domaine qui etait http://domaine.fr vers https://www.domaine.fr et j'avais IPB com déjà installé .

Depuis j'ai un soucis de chemin vers les icones je crois .. partout y compris dans la partie admin CP ..

Ou peut on corriger ceci ?

 

MErci :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
cybero

Bonjour,

 

En tout premier lieu, IPS a communiqué une procédure pour passer une communauté en https

==> Using SSL (HTTPS)
As-tu bien tout appliqué ?

 

Ensuite:

 

Il y a 1 heure, selor a dit :

Depuis j'ai un soucis de chemin vers les icones je crois

 

Il serait bon de s'en assurer et ne pas seulement croire :D

Si tu remets ton fichier .htaccess à l'état initial, as-tu le soucis ?

 

Quelles modifications as-tu apporté à ton fichier .htaccess pour mettre en place la redirection ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.